ακτινογραφια θωρακος | μειζονος βραχιονιου ογκωματος | χρονια βρογχιτιδα συμπτωματα | αμυλαση

Ορίστηκαν μάνατζερ νοσοκομείων για Α και Β ΠεΣΥ Κεντρικής ΜακεδονίαςΟ υπουργός Υγείας και Πρόνοιας κ. Αλέκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε από τη Θεσσαλονίκη, τους νέους διοικητές στα νοσοκομεία του Α και Β ΠεΣΥ Κεντρικής Μακεδονίας. Οι περισσότεροι από τους νέους διοικητές είναι άτομα που αναλαμβάνουν ανάλογη θέση για πρώτη φορά, έχουν όμως ιδιαίτερα προσόντα, εμπειρία και εξειδίκευση στη διοίκηση επιχειρήσεων, οργανισμών και υπηρεσιών υγείας.

Η ορκωμοσία των διοικητών έχει προγραμματισθεί για την 1η Δεκεμβρίου. Η θητεία τους είναι πενταετής και θα κληθούν να υπογράψουν συμβόλαιο αποδοτικότητας, ενώ θα αξιολογούνται κάθε 18 μήνες, με βάση τα κριτήρια και τους στόχους, ποσοτικούς και ποιοτικούς, του επιχειρησιακού σχεδίου, που θα καταρτισθεί για τη λειτουργία κάθε νοσοκομείου.

Οι 20 νέοι μάνατζερ καλούνται να ανταποκριθούν σε ένα εντελώς νέο τρόπο διοίκησης των νοσοκομείων, με στόχο τη συνολική βελτίωση των υπηρεσιών, την εισαγωγή νέων συστημάτων διοίκησης και μηχανοργάνωσης, την ορθολογική κατανομή των πόρων, την αποδοτική διαχείριση της περιουσίας του νοσοκομείου, καθώς και την ταχεία και αποτελεσματική οργάνωση νέων υπηρεσιών όπως , Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών, Γραφεία Υποδοχής Ασθενών και Ειδικές Μονάδες των νοσοκομείων.

Πολύ σύντομα την τοποθέτηση των διοικητών στα νοσοκομεία του Α και Β ΠεΣΥ Κεντρικής Μακεδονίας, θα ακολουθήσει η ανακοίνωση των μάνατζερ στα νοσοκομεία των άλλων περιοχών της χώρας, πράγμα που δίνει τη δυνατότητα στο σύστημα υγείας να αποκτήσει νέα, σύγχρονη διοικητική δομή.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.