βλεννα στα κοπρανα στην εγκυμοσυνη | διαταραχη προσωπικοτητας τεστ | εμβολιο πνευμονιοκοκκου | aqua aerobic

Ορίστηκαν οι αναπληρωτές διευθυντές στα ΠεΣΥ ΑττικήςΟ υπουργός Υγείας και Πρόνοιας κ. Αλέκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε τους αναπληρωτές διοικητές νοσοκομείων στα τρία Περιφερειακά Συστήματα Υγείας (ΠεΣΥ) της Αττικής. Πρόκειται για 22 υποδιοικητές που τοποθετούνται σε ισάριθμα νοσοκομεία της πρωτεύουσας και οι οποίοι μαζί με τους διοικητές καλούνται να ανταποκριθούν στο νέο τρόπο διοίκησης των νοσοκομείων, με στόχο τη συνολική βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών. Η θητεία τους είναι πενταετής.

Α' ΠεΣΥ Αττικής

Στο ΓΝ Αθηνών ''ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ'' τοποθετήθηκε ο κ. Κοδέλλας Λάμπρος, στο ΓΝ Παίδων Αθηνών ''Π & Α. Κυριακού'' ο κ. Παπανικολάου Γεώργιος, στο ΓΝ Αθηνών ''ΛΑΙΚΟ'' η κ. Σκλαβενίτη Κωνσταντίνα, στο ΓΝ Αθηνών ''ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ'' ο κ. Παπασάββας Εμμανουήλ, στο ΓΝ Αθηνών ''ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ'' ο κ. Νικολαΐδης Γεώργιος, στο ΓΝ Μαιευτήριο Αθηνών ''ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ'' η κ. Σαμαρά-Κοντογιάννη Αικατερίνη, στο ΓΝ Παίδων ''Η Αγία Σοφία'' ο κ. Κελίδης Ιωάννης, στο Γ. Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Αθηνών ''ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ'' ο κ. Λάκκας Νικόλαος.

Β' ΠεΣΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο κ. Μηλώνης Θεοχάρης τοποθετήθηκε στο ΓΝ Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών ''ΣΩΤΗΡΙΑ'', ο κ. Σταμάτης Γεώργιος στο ΓΝ Αττικής ΚΑΤ, ο κ. Μητρόπουλος Πάνος στο ΓΝ Αθηνών ''Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ'', ο κ. Πλατανιάς Δημήτριος στο ΓΝ ''ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ'', ο κ. Παπαχρήστος Χρήστος στο ΓΝ Αττικής ''ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ'', ο κ. Παναγόπουλος Φώτιος στο ΓΝ Νέας Ιωνίας ''Η Αγία Ολγα'', η κ. Κορμέντζα-Καραμπότσου Σοφία στο ΓΝ Μελισσίων ''Α. ΦΛΕΜΙΝΓΚ''.

Γ' ΠεΣΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο κ. Σπηλιόπουλος Σπήλιος τοποθετήθηκε στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, ο κ. Τρουπάκης Αθανάσιος στο ΨΝ Αττικής ''ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ'', ο κ. Κοκκοβός Γεώργιος στο ΠΓΝ Δυτικής Αττικής, ο κ. Γεωργάς Μιχάλης στο ΓΝ Νικαίας ''Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ'', ο κ. Κεχαγιάς Δημήτριος στο ΓΝ Πειραιά ''ΤΖΑΝΕΙΟ'', ο κ. Γκατζής Ευάγγελος στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά ''ΜΕΤΑΞΑ'', ο κ. Λιόσης Αγγελος στο ΓΝ Ελευσίνας ''ΘΡΙΑΣΙΟ''.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.