οχινοκοκος στο συκωτι | καρδια αρρυθμιες | εσω πλαγιος συνδεσμος τραυματισμος | καρκινος στομαχου

Συνεργασία υπουργών Υγείας για την καταπολέμηση της βιοτρομοκρατίαςΟι υπουργοί υγείας των ΗΠΑ και άλλων επτά κρατών συμφώνησαν για στενότερη συνεργασία, στην έρευνα, την πληροφόρηση και το σχεδιασμό έκτακτων σχεδίων δράσης, προκειμένου να καταπολεμηθεί η απειλή της βιοτρομοκρατίας, σε συνάντηση που έγινε στην πόλη Οττάβα του Καναδά.

Επίσης συμφωνήθηκε η συγκέντρωση αποθεμάτων εμβολίων και αντιβιοτικών, με παράλληλη συνεργασία στα συστήματα επιτήρησης, στα πλαίσια της διεθνούς αυτής συνεργασίας.

Οι υπόλοιπες επτά χώρες που συμμετέχουν είναι ο Καναδάς, η Ιαπωνία, η Μ. Βρετανία, η ΓΑλλία, η Γερμανία, η Ιταλία και το Μεξικό.

Ο Καναδάς θα είναι η χώρα που θα συντονίζει την προσπάθεια αυτή, ενώ η ίδια ομάδα θα πραγματοποιήσει σύντομα νέα συνάντηση στη Μ. Βρετανία.

Μετά τα κρούσματα άνθρακα στις ΗΠΑ, μερικοί επιστήμονες αναφέρουν ότι είναι απαραίτητη η προετοιμασία για πιθανή επίθεση με τον ιό της ευλογιάς, για την οποία οι ΗΠΑ σχεδιάζουν την αποθεματοποίηση 300.000 εμβολίων.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.