ανατομια χεριου | εναλλακτικη ιατρικη | στεφανιαία νόσος | δυσφαγια ορισμος | ηπατικο κωμα

Αυτονομία για άτομα με κινητικά προβλήματα από την FIATEιδικά συστήματα οδήγησης για άτομα με κινητικά προβλήματα περιλαμβάνει το πρόγραμμα ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ της FIAT ΑUTO. Η γκάμα των συστημάτων περιλαμβάνει μηχανικά ή ηλεκτρονικά βοηθήματα, τηλεχειρισμό οργάνων, φωνητικά συστήματα, αναβατόρια κ.α.

Ο σχεδιασμός γίνεται με στόχο να καλύψει οποιαδήποτε κινητική δυσκολία μπορεί να επηρεάσει την οδήγηση ή την απλή μεταφορά με αυτοκίνητο. Τό όλο εγχείρημα γίνεται σε συνεργασία με την εταιρία Guidosimplex (αντιπροσωπευόμενη στην Ελλάδα από τη Scientifica ΕΠΕ) η οποία έχει πολυετή εμπειρία στο χώρο.

Ο εξοπλισμός είναι εργονομικά σχεδιασμένος και προσθαφαιρείται εύκολα έτσι ώστε το αυτοκίνητο να μπορεί να λειτουργεί καλύπτοντας παράλληλα διάφορες ανάγκες. Τα συστήματα της Guidosimplex πληρούν όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφάλειας και λειτουργικότητας.

Το πρόγραμμα ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που προσφέρει όλη την υποδομή και υποστήριξη που χρειάζεστε μετά την απόκτηση ενός αυτοκινήτου περιλαμβάνοντας πέντε χρόνια Δωρεάν Οδική Βοήθεια με την συνεργασία της EUROP ASSISTANCE με ειδικούς όρους.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.