Αυτονομία για άτομα με κινητικά προβλήματα από την FIAT

Eιδικά συστήματα οδήγησης για άτομα με κινητικά προβλήματα περιλαμβάνει το πρόγραμμα ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ της FIAT ΑUTO. Η γκάμα των συστημάτων περιλαμβάνει μηχανικά ή ηλεκτρονικά βοηθήματα, τηλεχειρισμό οργάνων, φωνητικά συστήματα, αναβατόρια κ.α.

Ο σχεδιασμός γίνεται με στόχο να καλύψει οποιαδήποτε κινητική δυσκολία μπορεί να επηρεάσει την οδήγηση ή την απλή μεταφορά με αυτοκίνητο. Τό όλο εγχείρημα γίνεται σε συνεργασία με την εταιρία Guidosimplex (αντιπροσωπευόμενη στην Ελλάδα από τη Scientifica ΕΠΕ) η οποία έχει πολυετή εμπειρία στο χώρο.

Ο εξοπλισμός είναι εργονομικά σχεδιασμένος και προσθαφαιρείται εύκολα έτσι ώστε το αυτοκίνητο να μπορεί να λειτουργεί καλύπτοντας παράλληλα διάφορες ανάγκες. Τα συστήματα της Guidosimplex πληρούν όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφάλειας και λειτουργικότητας.

Το πρόγραμμα ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που προσφέρει όλη την υποδομή και υποστήριξη που χρειάζεστε μετά την απόκτηση ενός αυτοκινήτου περιλαμβάνοντας πέντε χρόνια Δωρεάν Οδική Βοήθεια με την συνεργασία της EUROP ASSISTANCE με ειδικούς όρους.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση