ορισμος εμβολιου | χαμηλη πιεση | ασκηση κ διακοπη εμμηνου ρησης | αντιβηχικα | φτερουγισματα στην καρδια

Από τους γονείς ξεκινά η μάχη κατά της εγκληματικότητας των νέωνΗ επιμόρφωση των γονέων, η ψυχολογική στήριξη των ανήλικων δραστών εγκληματικών πράξεων και η υιοθέτηση μεθόδων για ομαλή ένταξή τους στην κοινωνία είναι τα μέτρα που εισηγείται προς τους αρμόδιους φορείς η εισαγγελέας Ανηλίκων κ.Ε.Πανταζή.

Μετά από έρευνα που διενήργησε για την περίοδο 1999-2000 κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το ισχύον ποινικό και δικαστικό σύστημα για την αντιμετώπιση της νεανικής παραβατικότητας είναι αναποτελεσματικό. Η εισαγγελική λειτουργός αναφέροντας συγκεκριμένα παραδείγματα από τα οποία προκύπτει αύξηση της εγκληματικότητας ανηλίκων παιδιών, προτείνει σειρά μέτρων προκειμένου να περιοριστεί το πρόβλημα.

Η κ.Πανταζή, με βάση τη σχετική έρευνα που διενήργησε, αναφέρει ότι το επίμαχο χρονικό διάστημα διαπιστώθηκαν 6.000 παραβάσεις από ανήλικους δράστες Ελληνες και αλλοδαπούς.

Η εισαγγελέας αναφέρει ενδεικτικά ότι: 876 υποθέσεις αφορούσαν κλοπές, 584 παραβάσεις του νόμου περι ναρκωτικών, 119 ληστείες, 14 ανθρωποκτονίες, 12 βιασμούς κ.α. Τέλος, αναφέρει ότι οι ανήλικοι δράστες είναι αγόρια σε ποσοστό 90-94%.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.