ανθρωποι βατα | ορονοσια | αυστραλιανό αντιγόνο τι είναι | χουρμάδες θερμίδες | γερμας θερμιδες

Σεμινάρια για έκτακτες ανάγκες στο Δήμο Ν. ΙωνίαςΕθελοντική εκπαίδευση και δράση για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών και ακραίων φυσικών φαινομένων είναι το θέμα σεμιναρίων που θα πραγματοποιήσει το τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Νέας Ιωνίας σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Εκπαίδευσης Ενηλίκων.

Τα σεμινάρια θα έχουν διάρκεια 115 ωρών και θα πραγματοποιηθούν σε 7 Σαββατοκύριακα στο τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου στη Λ. Ηρακλείου 268 στη Νέα Ιωνία.

Τα σεμινάρια διοργανώνονται σε συνεργασία με το Πυροσβεστικό Σώμα, την ΕΜΑΚ, τη μονάδα υποβρυχίων αποστολών του ΥΕΝ, τον ΟΑΣΠ (Οργανισμός Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας), τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα του τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Νέας Ιωνίας 010 2793785-6 και 010 2793914.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.