ανεμογκαστρι | εικονες ιλαρα | η κορτιζονη ανεβαζει την πιεση | ογκιδια στοματος | ΤΚΕ φυσιολογικο

Ενα εκατομμύριο για το 4ο παιδί στη ΔράμαΜε ένα εκατομμύριο δραχμές θα επιχορηγείται κάθε οικογένεια της Δράμας που αποκτά τέταρτο παιδί. Αυτό ανακοίνωσε ο δήμαρχος της πόλης κ. Μαργαρίτης Τζίμας και διευκρίνισε ότι το ποσό αυτό θα καταβάλλεται εφάπαξ ως οικονομική ενίσχυση.

Επίσης τόνισε, πως με τη συγκεκριμένη απόφαση αναμένεται να ενθαρρυνθούν τα νέα ζευγάρια και να κάνουν πολλά παιδιά, ώστε μέσα στα επόμενα χρόνια να καταστεί δυνατή η μείωση της υπογεννητικότητας που παρατηρείται και στο νομό Δράμας.

Εξάλλου, ο δήμαρχος ανακοίνωσε ότι θα εισηγηθεί στο δημοτικό συμβούλιο οι οικογένειες που συντηρούν άτομα με ειδικές ανάγκες να απαλλάσσονται από τα δημοτικά τέλη φωτισμού και καθαριότητας.

Τέλος, είπε ότι οι αυξήσεις στα δημοτικά τέλη για την επόμενη χρονιά δεν πρόκειται να ξεπεράσουν το ύψος του πληθωρισμού. Σχετική απόφαση θα φέρει για συζήτηση και ψήφιση στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.