παθήσεις δοντιών | χοληστερονη λτλ χτλ | καθαρισμος αυτιων | allazei to xrwma tou aidiou | βρογχικο ασθμα

Εις υγείαν με μία μπύραΗ μπύρα όχι μόνο είναι πλούσια σε βιταμίνες αλλά όταν την πίνει κανείς με μέτρο, μπορεί να περιοριστεί δραστικά ο κίνδυνος καρδιαγγειακής νόσου και να υπάρξει προστασία από τον καρκίνο και την οστεοπόρωση, σύμφωνα με τους επιστήμονες που μετείχαν σε συνέδριο με θέμα "Μπύρα και Υγεία" .

Το συνέδριο διοργανώθηκε στο Βέλγιο που έχει παράδοση για τις μπύρες του με γεύσεις φρούτου, τις αφρώδεις, τις σκούρες και τις ξανθιές και για τις καλοψημένες μπύρες που παρασκευάζουν οι Τραπιστές μοναχοί.

Οπως επεσήμανε ο καθηγητής Παθολογίας στο Πανεπιστήμιο της Ρώμης, κ. Αντόνιο Γκασμαρίνι, συχνά παραβλέπουμε τις ιατρικές της ιδιότητες υπέρ του κόκκινου κρασιού αλλά η μπύρα αγαπιέται από την αρχαιότητα..

Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι οι ηρεμιστικές και καθαρτικές ιδιότητες της μπύρας απορρέουν από τα ζυθοβότανα που χρησιμοποιούνται για να αρωματίσουν το ποτό. Ζυθοβότανα χρησιμοποιούνται κατά παράδοση για τη θεραπεία προβλημάτων υγείας όπως το άγχος και συμπτώματα εμμηνόπαυσης.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.