τι ειναι το στιγμα μεσογειακης αναιμιας | μετρηση αεριων αιματος | καρδιακη ανεπαρκεια σε σκυλο

Μπύρα ή γυμναστήριο;Κερδίζουν έδαφος τα ισοτονικά ποτά που προσδίδουν ενέργεια, αυξάνονται οι συνδρομές στα γυμναστήρια ...και όλα αυτά εις βάρος της μπύρας! Η γερμανική νεολαία φαίνεται να μην προτιμά το εθνικό ποτό της Γερμανίας, γεγονός που προβληματίζει ιδιαίτερα την ομοσπονδία γερμανών ζυθοποιών, οι οποίοι προσπαθούν να πείσουν τους νέους να πηγαίνουν λιγότερο στα γυμναστήρια και περισσότερο στις μπυραρίες.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πέτερ Χαν δήλωσε σε συνέντευξη τύπου ότι ο μέσος Γερμανός κατανάλωσε κατά το 2001 μόλις 123 λίτρα μπύρας.

Η στροφή των νέων προς την άσκηση και η ενασχόληση τους με την υγιεινή διατροφή έχει ενοχλήσει τους ζυθοποιούς, οι οποίοι δεν χάνουν ευκαιρία να τονίζουν τα μεγάλη οφέλη από την κατανάλωση βύνης και λυκίσκου.

Οπως υποστηρίζουν η μέτρια κατανάλωση ζύθου, (περίπου μισό λίτρο την ημέρα στους άνδρες), μειώνει τον κίνδυνο εκδήλωσης εγκεφαλικού και περιορίζει τα επίπεδα χοληστερίνης, ενώ ο λυκίσκος που χρησιμοποιείται κυρίως για τον αρωματισμό του ζύθου αποτελεί ασπίδα προστασίας για τον καρκίνο.

Μπορεί ο κ. Πέτερ Χαν να καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες για να ξανακερδίσει τους πρώην φανατικούς της μπύρας και πλέον φανατικούς της άσκησης, όμως τα επιχειρήματα του δεν φαίνεται να πείθουν. Ας αφήσουμε το χρόνο να δείξει...

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.