σπυρακια μεσα στην μυτη | εξεταση τκε | στιγμιαία αύξηση παλμων | εχινόκοκκο | επιληψια και αγχος | μυλη κυηση

Πληροφορίες για τον άνθρακα από το Κέντρο Ελέγχου Ειδικών ΛοιμώξεωνΣτα πλαίσια της ενημέρωσης του κοινού σχετικά με την ασθένεια του άνθρακα, το Κέντρο Ελέγχου Ειδικών Λοιμώξεων (ΚΕΕΛ) δημοσιεύει στην ιστοσελίδα του πληροφορίες σχετικά με την νόσο που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο φαίνεται ότι θα μας απασχολεί για αρκετό καιρό ακόμα.

Οπως επισημαίνεται από τους ειδικούς του ΚΕΕΛ, σκοπός ενός πιθανού τρομοκρατικού κτυπήματος θα είναι η έκθεση σε σπόρους άνθρακα με μορφή αερολύματος (aerosol) με σκοπό να νοσήσουν από την βαριά πνευμονική μορφή της νόσου.

Καθώς μέχρι σήμερα μετάδοση από άνθρωπο σε άνθρωπο δεν έχει αναφερθεί, μόνο τα συνηθισμένα προφυλακτικά μέτρα πρέπει να λαμβάνονται κατά την θεραπεία ανθρώπων που έχουν εκτεθεί στο μικρόβιο.

Στo site του ΚΕΕΛ μπορείτε επίσης να βρείτε οδηγίες για το πως να χειριστείτε ύποπτα γράμματα και πακέτα που πιθανόν να είναι μολυσμένα από τον άνθρακα ή κάποιον άλλο βιολογικό παράγοντα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.