τι δειχνει η ακτινογραφια θωρακοσ | εχουν τα κακα ασπρη βλεννα | εμβολιο φυματιωσης 2018

Ενα αυτοκίνητο με αισθήματαΕνα νέο αυτοκίνητο που κατασκεύασε η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία ΤΟΥΟΤΑ σε συνεργασία με την εταιρία ηλεκτρονικών SONY μπορεί να γελά, να κλαίει και θα ήταν ίσως περιττό να αναφέρουμε ότι μπορεί να παρακολουθεί τον καρδιακό σας παλμό και να μετρά τον ιδρώτα σας.

Το αυτοκίνητο που θα αποκαλείται POD και έχει σχεδιασθεί έτσι ώστε να εκφράζει τα συναισθήματα του οδηγού του και να μαθαίνει από την εμπειρία του, θα παρουσιασθεί για πρώτη φορά στην Εκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο, που αρχίζει την επόμενη εβδομάδα.

Το εμπρόσθιο σχήμα του τετραθέσιου 1.500 κυβικών θα έχει σχήμα U και τα φώτα του θα προδίδουν τα αισθήματά του, θα έχουν δε τέτοιο σχήμα που θα μοιάζουν με μάτια και οι παράπλευροι καθρέπτες θα μοιάζουν με αυτιά.

Οταν πλησιάζει ο ιδιοκτήτης του τα φώτα του αυτοκινήτου αναβοσβήνουν χαρούμενα και θα παίρνουν κίτρινο και πορτοκαλί χρώμα.

Εάν υπάρχει πρόβλημα στα ελαστικά ή όταν τελειώνει η βενζίνη, τα φώτα αλλάζουν χρώμα γίνονται μπλε και στο ταμπλό εμφανίζονται δάκρυα. Εάν ο οδηγός κάνει κάποιον εξαιρετικά απότομο χειρισμό ή φρενάρει απότομα τότε τα φώτα γίνονται κόκκινα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.