μύες ποδιών | ανατομια κολπου | λαχανοσουπα συνταγη και θερμιδες | αποχρεμπτικό ή βλεννολυτικό | τρανταγμα μωρου

Η πίεση για επιδόσεις προκαλεί πονοκεφάλους στους μαθητέςΤα παιδιά που δέχονται μεγάλη πίεση για να είναι επιτυχημένα στις σπουδές τους έχουν περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσουν πονοκεφάλους, σύμφωνα με μελέτη του νευρολόγου-παιδίατρου στο νοσοκομείο Λα Φε της Βαλένθια. Δρ. Φερνάντο Μούλας.

Οι πονοκέφαλοι και οι ημικρανίες στα παιδιά στην Ισπανία έχουν αυξηθεί τις τελευταίες δεκαετίες, επισήμανε ο Δρ. Μούλας, καθώς περίπου το 30% των παιδιών κάτω από 14 χρόνων που ζητούν τη βοήθεια νευρολόγων-παιδιάτρων υποφέρουν από πονοκεφάλους, διευκρινίζοντας πως μόνο το 0,5% των παιδιών αυτών έχουν όγκο στον εγκέφαλο.

Τα περισσότερα παιδιά, όπως αποκαλύπτεται, έχουν πονοκεφάλους επειδή δέχονται μεγάλη πίεση από τους γονείς και τους δασκάλους τους για να τα πάνε καλά στο σχολείο, καταλήγει ο Δρ Μούλας.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.