τρανσαμινασες | ΜΙΝΙΣΚΙΟΣ | χειρουργήσει ωτιτιδας | αντισωματα κυτταρομεγαλοιου | ρευματοειδη αρθρίτιδα hla b27

Κυκλοφοριακή αγωγή για τους μαθητές στη ΘεσσαλονίκηΤη συνέχιση του προγράμματος κυκλοφοριακής αγωγής, για μαθητές των δημοτικών σχολείων, που πραγματοποιείται εδώ και τέσσερα χρόνια στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, ανακοίνωσε σήμερα, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.

Οπως επεσήμανε ο κ. Παπαγεωργόπουλος, το πρόγραμμα εντάσσεται στην προσπάθεια να εφοδιαστούν τα παιδιά με γνώσεις, αντανακλαστικά και κυκλοφοριακή συνείδηση που θα τα καταστήσουν ενημερωμένους και υπεύθυνους πολίτες και θα διασφαλίσουν την ακεραιότητά τους στη μετακίνησή τους μέσα στην πόλη, σε σχέση με τα ιδιαίτερα κυκλοφοριακά χαρακτηριστικά της, προβλήματα και δυνατότητες.

Το πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Τροχαία Θεσσαλονίκης κατά τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο, με τη συμμετοχή παιδιών των Β' και Γ' τάξεων Δημοτικού όλων των σχολείων του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενώ τη νέα χρονιά, από το Μάρτιο έως τον Ιούνιο, θα πραγματοποιηθεί και στα σχολεία όλου του πολεοδομικού συγκροτήματος.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.