εξεταση αιματος για σκωληκοειδης | πονοσ εσω αγκωνα | Σπληνεκτομη | αντιτετανικος ορος | prinzmetal στηθαγχη

15 εκατομμύρια από το Ιδρυμα Σ. Κόμεν για τον καρκίνο του μαστούΠοσό ύψους 15 εκ. δρχ. θα διαθέσει ο "Ελληνικός Σύνδεσμος Σούζαν Κόμεν για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού" για να επιχορηγήσει προγράμματα και δράσεις φορέων που ασχολούνται με την καταπολέμηση της συγκεκριμένης πάθησης.

Οι υπεύθυνοι του συνδέσμου απηύθυναν χθες ανοιχτή πρόσκληση στους ενδιαφερόμενους φορείς, οι οποίοι πρέπει να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στον Σύνδεσμο μέχρι τις 5 Νοεμβρίου.

Στις αιτήσεις θα πρέπει να περιγράφονται αναλυτικά η δράση και τα προγράμματα του φορέα, καθώς και το ποσό της επιχορήγησης που ζητούν. Οι φάκελοι των υποψηφιοτήτων θα αξιολογηθούν από την ειδική επιτροπή επιχορηγήσεων που έχει συγκροτήσει ο Σύνδεσμος Σούζαν Κόμεν που αποτελεί το Ελληνικό τμήμα του διεθνούς ιδρύματος για τον καρκίνο του μαστού "Σούζαν Κόμεν".

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.