λευκά περιττώματά σκύλου | γλυκα λαιτ για χοληστερινη | πνευμονια | τι ειναι λοιμωξη | ιογενησ πνευμονια

Η συμβολή της Ιριδιολογίας στην έγκαιρη διάγνωσηΟι εφαρμογές της ιριδολογίας στην έγκαιρη διάγνωση παθήσεων θα συζητηθούν κατά τη διάρκεια των διήμερων εργασιών του δεύτερου διεθνούς συνεδρίου Ιριδολογίας που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη στις 6 και 7 Οκτωβρίου.

Σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε, ενόψει του συνεδρίου, τονίστηκε από τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής, ότι η εξέταση της ίριδας επιτρέπει στους γιατρούς να ανακαλύψουν την προδιάθεση και την παθολογική εξέλιξη του ασθενούς, δίνοντας τη δυνατότητα για προληπτική ιατρική.

Παράλληλα επισήμαναν ότι με τον ιριδολογικό έλεγχο αναζητείται η κατάσταση της υγείας του ανθρώπου μέσω της ανάλυσης, των αλλοιώσεων της υφής και του χρώματος της ίριδας.

Τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου υποστήριξαν ακόμη ότι με βάση τα στοιχεία έρευνας που εκπόνησαν Ρώσοι επιστήμονες σε δείγμα 800 χιλιάδων περιπτώσεων, η αξιοπιστία διάγνωσης με τη μέθοδο της ιριδολογίας φτάνει το 85%.

Αναφερόμενοι στο συνέδριο, είπαν ότι κατά τη διάρκεια των εργασιών επιστήμονες από όλο τον κόσμο θα παρουσιάσουν εργασίας για τις καινούργιες εφαρμογές της ιριδολογίας στον τομέα της προληπτικής ιατρικής.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.