Η συμβολή της Ιριδιολογίας στην έγκαιρη διάγνωση

Οι εφαρμογές της ιριδολογίας στην έγκαιρη διάγνωση παθήσεων θα συζητηθούν κατά τη διάρκεια των διήμερων εργασιών του δεύτερου διεθνούς συνεδρίου Ιριδολογίας που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη στις 6 και 7 Οκτωβρίου.

Σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε, ενόψει του συνεδρίου, τονίστηκε από τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής, ότι η εξέταση της ίριδας επιτρέπει στους γιατρούς να ανακαλύψουν την προδιάθεση και την παθολογική εξέλιξη του ασθενούς, δίνοντας τη δυνατότητα για προληπτική ιατρική.

Παράλληλα επισήμαναν ότι με τον ιριδολογικό έλεγχο αναζητείται η κατάσταση της υγείας του ανθρώπου μέσω της ανάλυσης, των αλλοιώσεων της υφής και του χρώματος της ίριδας.

Τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου υποστήριξαν ακόμη ότι με βάση τα στοιχεία έρευνας που εκπόνησαν Ρώσοι επιστήμονες σε δείγμα 800 χιλιάδων περιπτώσεων, η αξιοπιστία διάγνωσης με τη μέθοδο της ιριδολογίας φτάνει το 85%.

Αναφερόμενοι στο συνέδριο, είπαν ότι κατά τη διάρκεια των εργασιών επιστήμονες από όλο τον κόσμο θα παρουσιάσουν εργασίας για τις καινούργιες εφαρμογές της ιριδολογίας στον τομέα της προληπτικής ιατρικής.

Διαβάστε επίσης