ποσα πλευρα εχει ο ανθρωπος | ακρόαστικα | ουλοστοματιτιδα | οξεια κοιλια

Στρατιωτικοί γιατροί για τους ακρίτες της ΘράκηςΚλιμάκιο στρατιωτικών γιατρών αποτελούμενο απο οφθαλμίατρο, ΩΡΛ, καρδιολόγο και το ανάλογο νοσηλευτικό προσωπικό και μέσα, επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Εχίνου Ξάνθης και εξέτασε δωρεάν όλους τους κατοίκους της περιοχής απο τις μεγαλύτερες, μέχρι τις μικρότερες ηλικίες. Στο κλιμάκιο συμμετείχε και αξιωματικός νοσηλεύτρια, η οποία μίλησε για θέματα υγείας και υγιεινής στις γυναίκες της περιοχής Εχίνου.

Η εκστρατεία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας που έχει αναλάβει το Α' Σώμα Στρατού για τον έλεγχο υγιεινής όλων των κατοίκων ακριτικών περιοχών στους νομούς Ξάνθης, Ροδόπης και Εβρου. Τις επόμενες μέρες θα γίνουν κι άλλες παρόμοιες εξορμήσεις στρατιωτικών γιατρών και νοσηλευτριών σε χωριά και οικισμούς των τριών νομών της Θράκης.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.