αποκολληση | κοπρανα που επιπλεουν | γατες αρρωστιες | παχύ έντερο | εντοπιση πονου ευερεθιστου εντερου

Ποιοί θα ελέγχουν τα τρόφιμαΟ Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), σε συνεργασία με 4 υπουργεία και τις νομαρχιακές αυτοδιοικήσεις είναι οι υπεύθυνοι φορείς για τον ποιοτικό έλεγχο των τροφίμων στη χώρα μας. Τα τέσσερα υπουργεία τα οποία θα συμμετέχουν στους ελέγχους είναι τα υπουργεία Υγείας & Πρόνοιας, Γεωργίας, Οικονομικών και Δημόσιας Τάξης. Επίσης ο ΕΦΕΤ θα συνεργάζεται με τις αρμόδιες υπηρεσίες των των νομαρχιακών αυτοδιοικήσεων αλλά και με το Γενικό Χημείο του Κράτους.

Ο ΕΦΕΤ ο οποίος ιδρύθηκε το 1999 δε διαθέτει ακόμα τα δικά του εργαστήρια και δεν έχει στελεχωθεί πλήρως. Μέχρι τότε ο ΕΦΕΤ θα χρησιμοποιεί τα εργαστήρια των άλλων συνεργαζόμενων φορέων για τους ποιοτικούς ελέγχους των τροφίμων οι οποίοι θα γίνονται βάσει συγκεκριμένων προγραμμάτων του ΕΦΕΤ. Παράλληλα, για όλους τους ελέγχους που θα πραγματοποιούνται από τις αρμόδιες νομαρχιακές υπηρεσίες θα υπάρχει υποχρεωτική ενημέρωση στον ΕΦΕΤ. Η απόφαση αυτή υπεγράφη από τον υπουργό ανάπτυξης κ. Ν. Χριστοδουλάκη.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.