κηλη στο στομαχι συμπτωματα | εμβοες και συκωτι | υποκεφαλικο καταγμα | λοιμωξη αναπνευστικου

4,5 δισ το ελάχιστο τίμημα για τις τρελές αγελάδες4,5 δισεκατομμύρια ευρώ θα κοστίσει η προσωρινή απαγόρευση της χρήσης ζωικών αλεύρων στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης, όπως δήλωσε ο ευρωπαίος επίτροπος αρμόδιος για θέματα Γεωργίας κ. Φραντς Φίσλερ. Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται στην αυστριακή εφημερίδα Κούριερ, ανέφερε ότι μόνο η απαγόρευση των ζωικών αλεύρων θα κοστίσει 4,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ το συνολικό κόστος των μέτρων για την καταπολέμηση της νόσου των τρελών αγελάδων είναι ‘τεράστιο’ και η αποτίμησή του είναι ακόμη αδύνατη.

Ως απάντηση στην αντίρρηση ορισμένων χωρών, όπως η Φινλανδία και η Ολλανδία, οι οποίες δηλώνουν ότι θεωρούν πως δεν κινδυνεύουν από τη νόσο των τρελών αγελάδων, οι υπουργοί Γεωργίας των χωρών της Ευρωπαϊκής Ενωσης έλαβαν απόφαση για την εξάμηνη διακοπή της χρήσης ζωικών αλεύρων στην εκτροφή των ζώων. Οπως χαρακτηριστικά λέει ο Φραντς Φίσλερ ‘Οφείλουμε να δώσουμε περισσότερες ευκαιρίες στη φύση στον αγροτικό τομέα και να κατευθύνουμε τη γεωργία προς τον σεβασμό του φυσικού κύκλου. Δεν είναι δυνατόν να κάνουμε τις αγελάδες σαρκοφάγες με το να τις εκτρέφουμε με ζωικά άλευρα’.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.