διαβητης κετωση | βαγοτονία | εσω πλαγιος συνδεσμος | ανωτερο αναπνευστικο αντιβιωση

Στο ΣτΕ δύο ακόμα πανεπιστημιακοί γιατροίΣτο Συμβούλιο της Επικρατείας κατέθεσαν ατομικές προσφυγές ο αναπληρωτής καθηγητής του τμήματος Ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και διευθυντής της Α΄ χειρουργικής κλινικής του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης, Χρ. Σέμογλου και ο αναπληρωτής καθηγητής του τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ και διευθυντής της χειρουργικής κλινικής παίδων του Νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς Θεσσαλονίκης, Κ. Κοτσιάνος.

Και οι δύο απομακρύνθηκαν από τις νοσοκομειακές θέσεις τους με αποφάσεις της διοίκησης του Α΄ Περιφερειακού Συστήματος Υγείας Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς είχαν παράλληλη απασχόληση στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο.

Οι πανεπιστημιακοί γιατροί υποστηρίζουν στις προσφυγές τους ότι οι αποφάσεις του ΠΕΣΥ Κεντρικής Μακεδονίας, με τις οποίες απομακρύνθηκαν από τις νοσοκομειακές θέσεις τους είναι αντισυνταγματικές, παράνομες, κλπ.

Ειδικότερα, υποστηρίζουν μεταξύ των άλλων, ότι παραβιάζονται οι αρχές της ακαδημαϊκής ελευθερίας, της αξιοπρέπειας και ελευθερίας του ανθρώπου, του δικαιώματος της ελεύθερης κινήσεως των πολιτών, της ισότητας, της προστασίας της ελεύθερης αναπτύξεως της προσωπικότητας, της προστατευόμενης εμπιστοσύνης, κ.λπ.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.