αιμαγγειωμα ηπατος διαγνωση | γιατι ειναι κοκκινος ο σκληρος χιτωνας του μωρου | βλεννες στα κοπρανα

Δελτίο τύπου του ΕΟΦ για το Τ4Σχετικά με το προϊόν Τ4, ο ΕΟΦ πραγματοποίησε εργαστηριακούς ελέγχους σε παρτίδες παραγωγής για τις οποίες υπήρχαν καταγγελίες για μειωμένη αποτελεσματικότητα. Συγκεκριμένα, έγινε εκτίμηση της διαλυτοποίησης των δισκίων καθώς και ποσοτικός προσδιορισμός της περιεκτικότητας σε δραστική ουσία (λεβοθυροξίνη).

Από τους πραγματοποιηθέντες εργαστηριακούς ελέγχους δεν προέκυψαν στοιχεία που να θέτουν εν αμφιβόλω την ποιότητα των δισκίων Τ4 ως προς τις φαρμακοχημικές τους ιδιότητες.

Κατά συνέπεια, οι παρτίδες του προϊόντος Τ4 που φέρονται ως θεραπευτικώς αναποτελεσματικές πρέπει να μελετηθούν διεξοδικά στην κλινική πράξη, με βάση συγκεκριμένα κριτήρια αποτελεσματικότητας. Οι σχετικές κλινικές μελέτες θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με την Ελληνική Ενδοκρινολογική Εταιρία.

Οι ασθενείς οι οποίοι λαμβάνουν ήδη θεραπευτική αγωγή Τ4 και παρουσιάζουν αυξημένη TSH ή κλινική συμπτωματολογία πρέπει να απευθυνθούν, χωρίς ιδιαίτερη ανησυχία, στον θεράποντα ενδοκρινολόγο τους, για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.