καυτηριασμος αγγειου μυτης πως γινεται | στιγμα μεσογειακης αναιμιας | βρογχικο ασθμα συμπτωματα

Ο ΙΣΑ συντάσσεται με το Δελτίο Τύπου του Εθνικού Οργανισμού ΜεταμοσχεύσεωνΣτον πρωτοσέλιδο τίτλο της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» 4.8.03 και στο συνεχιζόμενο δημοσίευμα των σελίδων 16~17 «Πωλούνται νεφρά με 30.000€», υιοθετούμε το από 4.8.03 Δελτίο Τύπου του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων που σας κοινοποιούμε και εμείς και συγχρόνως κάνουμε έκκληση στην Πολιτεία να περιφρουρήσει με κάθε τρόπο, τον θεσμό της δωρεάς~μεταμόσχευσης οργάνων.
Η διάλυση των όποιων κυκλωμάτων υπάρχουν είναι υποχρέωση όλων και κυρίως της οργανωμένης Πολιτείας.
Η δωρεά οργάνων είναι πράξη πολιτισμού και βαθιάς ανθρώπινης συνείδησης. Σώζει ζωές και βελτιώνει τη ποιότητα ζωής των συνανθρώπων μας που γίνονται αποδέκτες των δωριζόμενων οργάνων και πρέπει όλοι να βοηθήσουμε στην περαιτέρω διάδοση του θεσμού.
Γιά το Δ.Σ. του Ι.Σ.Α.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΩΤ.ΡΗΓΑΚΗΣ

Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΕΥΣΤ.~ΝΑΠ.ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.