ψειρες σωματος | τι ειναι το στιγμα | οξεα φρουτων στο σπιτι | KARKINOS endomhtriou | φαγουρα | καταγματα σφυρων

Χρηματοδοτείται έρευνα για την παιδική λευχαιμίαΤις γενετικές ανωμαλίες που προκαλούν την παιδική λευχαιμία, η οποία αποτελεί την πιο συχνή μορφή παιδικού καρκίνου, θα μελετήσει μεγάλη έρευνα που χρηματοδοτείται από το Βρετανικό ίδρυμα Leukaemia Research Fund, στο γενικό νοσοκομείο του Southampton.

Η χρηματοδότηση για τη νέα αυτή μελέτη φτάνει τα 1,7 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας και οι ερευνητές θα μελετήσουν ένα μεγάλο δείγμα παιδιών προκειμένου να κατανοήσουν το πως εξελίσσεται η ασθένεια και το πως συμπεριφέρεται όταν οι ασθενείς αρχίζουν τη θεραπεία.

Οι γιατροί μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτή τη γενετική πληροφορία για να προβλέψουν το πως αντιδρά ο οργανισμός στη θεραπεία. Εάν για παράδειγμα υπάρχει κάποια συγκεκριμένη γενετική ανωμαλία, όπως αυτή του χρωμοσώματος Philadelphia, συνήθως εμφανίζονται περισσότερες επιπλοκές, οπότε η θεραπεία τροποποιείται.

Η υπεύθυνος της έρευνας, στο νοσοκομείο του Southampton, Dr Christine Harrison, δήλωσε ότι είναι πολύ σημαντικό τα νέα στοιχεία που συσχετίζουν τον καρκίνο, με γενετικούς παράγοντες να μεταφράζονται άμεσα στην ιατρική πράξη.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.