ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΠΕΛΜΑΤΑ ΜΕ ΑΝΥΨΩΣΗ ΕΣΩ ΧΕΙΛΟΥΣ | ψευδοκυηση σκυλων συμπτωματα | μηνισκος | ανεμογκαστρι τι ειναι

60.000 άτομα συμμετέχουν σε έρευνα για τη σόγια στην ΣιγκαπούρηΠερισσότεροι από 60.000 κάτοικοι της Σιγκαπούρης συμμετέχουν στην μεγαλύτερη μελέτη που έχει γίνει ποτέ σε παγκόσμιο επίπεδο και στόχος της οποίας είναι να αποδειχθεί εάν τα προϊόντα σόγιας μειώνουν τους κινδύνους εμφάνισης καρκίνου.

Τα πρώτα αποτελέσματα, που αναμένονται σε περίπου 5 χρόνια, θα επιβεβαιώσουν ή θα διαψεύσουν τα αποτελέσματα μελέτης που έγινε με τη συμμετοχή 620 ατόμων και έδειξε ότι τα προϊόντα σόγιας μπορούν να προστατέψουν από τον καρκίνο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Straits Times το κονδύλι για τη μελέτη, που διεξάγεται από το Εθνικό Πανεπιστήμιο της Σιγκαπούρης σε συνεργασία με ομάδα από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια, παρέχουν τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας των ΗΠΑ.

Όλοι οι συμμετέχοντες είναι κινεζικής καταγωγής, ώστε το δείγμα να είναι ομογενές και επιλέχθηκαν το 1995 όταν ήταν 45-65 ετών. Υποχρέωση τους είναι να κάνουν τεστ ούρων και αίματος τακτικά ώστε να πιστοποιείται ότι καταναλώνουν τις ποσότητες σόγιας που λένε.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.