πρηξιμο ουλων | σιαλαδενίτιδα | ψευδοκυηση γυναικας | θεραπεια πρωτοπαθους χολικης κιρρωσης

Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Νοσοκομείο της ΚαβάλαςΜονάδα Εντατικής Θεραπείας με πέντε κλίνες αποκτά το Νομαρχιακό Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, καθώς υπογράφηκε η χρηματοδότηση από το υπουργείο Υγείας. Το έργο θα κοστίσει 90.000.000 δρχ., τα δέκα εκατομμύρια εκ των οποίων θα δοθούν για τη μελέτη και τα υπόλοιπα για τις εργασίες κατασκευής.

Μέχρι τώρα το νοσοκομείο της Καβάλας δεν είχε ΜΕΘ, αν και ήταν το μεγαλύτερο κρατικό νοσηλευτικό ίδρυμα της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Αυτό συνέβαινε γιατί όταν η διοίκηση του νοσοκομείου προέβαινε σε ενέργειες για δρομολόγηση και υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου προέκυπταν δυσκολίες και εμπόδια.

Η μελέτη του έργου, πάντως, ανατέθηκε και μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2002 θα βρίσκεται στην Καβάλα εγκατεστημένος εργολάβος, για να ξεκινήσει την κατασκευή της απαραίτητης αυτής μονάδας.

Στο μεταξύ προχωρούν και οι διαδικασίες για την ανέγερση νέου νοσοκομείου στην Καβάλα, στη θέση "Βασιλάκη" του Αγίου Σίλα από την κατασκευαστική εταιρίας του υπουργείου Υγείας (ΔΕΠΑΝΟΜ).

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.