φλεγμονη στο εντερο θεραπεια | φυσιολογικη θερμοκρασια σωμάτος | αποφραξη εντερου πριν τη γεννηση

Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση του νέου νοσοκομείου της ΚαβάλαςΟριστικοποιήθηκε και επίσημα το θέμα χρηματοδότησης της ανέγερσης νέου νοσοκομείου στην Καβάλα και πρόκειται για το λόγο αυτό να δοθούν εννέα δισ δρχ από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα και άλλα εννέα δισ για τον ξενοδοχειακό και ιατρο-τεχνολογικό εξοπλισμό του νοσηλευτικού ιδρύματος, χρήματα, τα οποία θα διατεθούν από το τομεακό πρόγραμμα του υπουργείου Υγείας.

Αυτό ανακοίνωσε ο νομάρχης Καβάλας κ. Θεόδωρος Καλλιοντζής, ο οποίος παραβρέθηκε σε σύσκεψη, που έγινε στην έδρα της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης παρουσία των υπόλοιπων νομαρχών της ΑΜ-Θ και των δύο υπερνομαρχών της περιφέρειας, με επικεφαλής στην ευρεία αυτή σύσκεψη το γενικό γραμματέα ’ρη Παπαδόπουλο.

Στην Καβάλα, εξάλλου, στην εξαετή διάρκεια του Γ' ΚΠΣ ορίστηκε να δοθουν 17,5 δισεκατομμυρίων δραχμών, χρήματα με τα οποία, όπως ανέφερε ο Θ. Καλλιοντζής και η νομαρχία σε ένα δίμηνο από σήμερα θα διαμορφώσει τα έργα, που θα ενταχθούν στο Γ' ΚΠΣ.

Πρόκειται - μεταξύ άλλων - για παρεμβάσεις σε αλιευτικά καταφύγια, μικρά λιμάνια, εγγειοβελτιωτικά έργα, αξιοποίησης του γεωθερμικού πεδίου του Νέστου, τις υποδομές τουριστικές και επιχειρηματικότητας, υποδομές στην υγεία - πρόνοια, τον εκσυγχρονισμό στα Κέντρα Υγείας, τα αγροτικά ιατρεία και γενικότερα αναβάθμιση και επεμβάσεις σε κλινικές του νοσοκομείου Καβάλας.

Επίσης, αφορούν έργα στη Ζώνη Ελευθέρων Συναλλαγών στο νέο λιμάνι Καβάλας και στο βιοτεχνικό πάρκο, που θα γίνει στη ΒΙΠΕ Καβάλας, αλλά και έργα στο επαρχιακό δίκτυο του νομού. Με τμήμα των χρημάτων αυτών προβλέπεται να γίνει αναβάθμιση στις κατασκηνώσεις της Νέας Περάμου και της Ποταμιάς Θάσου, αλλά και έργα, που αφορούν την εκπαίδευση, είτε την πρωτοβάθμια, είτε τη δευτεροβάθμια.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.