το σιδηρο αποβαλλεται απο τα κοπρανα | ????? ???? ?????? | κλινικη εικονα χολοκυστιτιδας | Aντιτετανικος ορος

Ελεγχος της αποτελεσματικότητας της αντικαταθλιπτικής θεραπείαςΕνα εγκεφαλογράφημα θα δίνει τη δυνατότητα στους γιατρούς να ελέγχουν την αποτελεσματικότητα των χορηγούμενων ατνικαταθλιπτικών φαρμάκων στον ασθενή, περιορίζοντας έτσι την άσκοπη χρήση σκευασμάτων που έχουν και σημαντικές παρενέργειες.

Το κύριο πλεονέκτημα της μεθόδου που ανέπτυξαν οι αμερικανοί επιστήμονες από το πανεπιστήμιο UCLA στην Λος Αντζελες, είναι ότι ανιχνεύει αλλαγές στην δραστηριότητα του εγκεφάλου, πολύ πριν γίνουν εμφανείς αλλαγές στην κλινική εικόνα του ασθενή.

Ενα ακόμα ιδιαίτερα χρήσιμο συμπέρασμα της έρευνας ήταν ότι σε πολλούς ασθενείς παρατηρήθηκαν αλλαγές στην εγκεφαλική δραστηριότητα ακόμα και όταν τους χορηγήθηκαν εικονικά φάρμακα, στοιχείο που αποδεικνύει ότι και η ψυχιατρική αντιμετώπιση του ασθενούς, μπορεί να αποδειχτεί εξίσου αποτελεσματική.

Η εύρεση μεθόδων ελέγχου της αποτελεσματικότητας της φαρμακευτικής θεραπείας, ιδίως όταν αυτή είναι μακροχρόνια και οι αλλαγές στην κλινική εικόνα του αρρώστου αργούν να φανούν, θα αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια των γιατρών. Πολλές φορές οι ασθενείς υφίστανται τις παρενέργειες κάποιων φαρμάκων ή ακόμα και ένα δυσβάσταχτο οικονομικό κόστος, χωρίς κάποιο σημαντικό κέρδος για την υγεία τους.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.