χερι ανατομια | θερμιδες και κιλα | aqua aerobic αποτελεσματα | σιελογονοι αδενες φλεγμονη | απόχρεμψη

Παρουσίαση του βηματοδότη κατά της παχυσαρκίαςΟ βηματοδότης του στομάχου, που αποτελεί τη νεότερη μέθοδο χειρουργικής αντιμετώπισης της παχυσαρκίας, παρουσιάστηκε σε συνέντευξη τύπου τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου, από τον αναπληρωτή καθηγητή χειρουργικής στο πανεπιστήμιο Κρήτης, όπου και δοκιμάζεται η νέα μέθοδος, κ. Ι. Μελισσά.

Η νέα αυτή μέθοδος παρουσιάστηκε ενόψη του 6ου Παγκοσμίου Συνεδρίου Χειρουργικής της Παχυσαρκίας που θα διεξαχθεί στο Κολυμπάρι Χανίων από τις 5 έως και τις 8 Σεπτεμβρίου.

Ο κ. Μελισσάς δήλωσε ότι η μέθοδος δοκιμάζεται πειραματικά στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Κρήτης, από τον περασμένο Μάρτιο και ότι στο πρόγραμμα ήδη συμμετέχουν 5 ενήλικα παχύσαρκα άτομα.

Τα πρώτα αποτελέσματα από την εφαρμογή της νέας αυτής μεθόδου έχουν δείξει ότι η απώλεια σωματικού βάρους μπορεί να φτάσει και τα 20 κιλά ετησίως.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.