αυξηντική ορμόνη ακουστικά κύταρα | κρυο και συχνοουρια

Συνταγματική η απαγόρευση στους ομοφυλόφιλους να υιοθετούν παιδιάΑμερικανός δικαστής τάχθηκε υπέρ νόμου στη Φλόριντα που απαγορεύει στους ομοφυλόφιλους να υιοθετήσουν παιδιά, κρίνοντας νόμιμο τον ισχυρισμό της πολιτείας ότι υπάρχει δικαιολογημένο ενδιαφέρον να δίνονται τα παιδιά σε "παντρεμένα ζευγάρια". Στην απόφαση του, σε υπόθεση που κατέθεσαν στο δικαστήριο 4 ομοφυλόφιλοι άνδρες, οι οποίοι ήθελαν να υιοθετήσουν παιδιά, ο περιφερειακός δικαστής Τζέιμς Λόρενς Κινγκ είπε ότι ο νόμος του 1977 της Φλόριντα δεν παραβιάζει το συνταγματικό δικαίωμα του 'να είναι κανείς γονιός' και να μπορεί να έχει ίση προστασία και προστατευμένη ιδιωτική ζωή.

"Τουλάχιστον είναι κατανοήτο ότι το να τοποθετούνται τα παιδιά σε οικογένειες παντρεμένων ζευγαριών είναι για το καλύτερο συμφέρον τους" έγραψε ο Κινγκ στο υπόμνημα του.
Οι τέσσερις άνδρες έκαναν μήνυση στη γραμματεία της Υπηρεσίας Παιδιών και Οικογενειών της Φλόριντα και του τοπικού διοικητή. Όλοι τους είχαν κάνει αίτηση για να υιοθετήσουν παιδιά και εφόσον είχαν υπηρετήσει ως θετοί γονείς ή κηδεμόνες. Οι αιτήσεις και των 4 αυτομάτως απορρίφθηκαν γιατί είναι ομοφυλόφιλοι.

Η Αμερικανική Ένωση Πολιτικών Ελευθεριών, που εκπροσωπεί τους τέσσερις άνδρες-Στήβεν Λόφτον, Ντάγκλας Χάουγκτον, Γουέιν Λαρούι Σμιθ και Ντάνιελ Σκάχεν- ανακοίνωσε ότι ο νόμος συντάχθηκε βασιζόμενος σε 'παράλογη προκατάληψη εναντίον των ομοφυλοφίλων' και χρήζει περαιτέρω νομικής μελέτης.

"Είμαι πολύ λυπημένος από την απόφαση. Χρειάστηκαν 50 χρόνια για να απορριφθεί η νομιμοποίηση της φυλετικής διάκρισης σε αυτή τη χώρα. Ελπίζω ότι δεν χρειαστούν 50 χρόνια για να καταρριφθεί η διάκριση εναντίον των ομοφυλοφίλων" δήλωσε ο διευθυντής της Ένωσης στην πολιτεία της Φλόριντα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.