μυξοιδημα | μεσοθηλίωμα | αυξημενες τρανσαμινασες | plagios sindesmos gonato | CARE | ΑΠΑΓΩΓΗ ΓΟΝΑΤΟΥ | splinektomi

Διαμαρτυρία για ποντίκια στην Καβάλα"Κύριε δήμαρχε, θα μας φάνε τα ποντίκια", είναι το γραπτό "μήνυμα" κατοίκων της δυτικής Καβάλας, οι οποίοι διαμαρτύρονται με πανό, το οποίο τοποθέτησαν ανάμεσα σε δυο δέντρα σε παρκάκι, που βρίσκεται στην είσοδο - έξοδο της πόλης για Θεσσαλονίκη.

Κάτοικοι διαμαρτύρονται ειδικότερα για την κακή, όπως τονίζουν, κατάσταση από πλευράς καθαριότητας και φροντίδας του δήμου και της υπηρεσίας καθαριότητας, που παρατηρείται στη συγκεκριμένη περιοχή, στην οποία τα νοίκια είναι "αλμυρά".

Οπως υποστηρίζουν οι ίδιοι, η "Καλαμίτσα" εγκαταλείφθηκε από το δήμο, στον οποίο απευθύνουν έκκληση για άμεσες παρεμβάσεις καθαριότητας, γιατί, όπως λένε εκπρόσωποι των διαμαρτυρόμενων κατοίκων, εκτός από τα ποντίκια, που..."στήνουν χορό", κάθε μέρα και νύχτα, ο κίνδυνος πυρκαγιάς στα συγκεντρωμένα ξερόχορτα είναι πιθανός, όπως και η μετάδοση ασθενειών.

Η "Καλαμίτσα" τέλος είναι μια από τις πιο τουριστικές περιοχές της Καβάλας η οποία κάθε καλοκαίρι "πνίγεται" από λουόμενους Ελληνες και ξένους, οι οποίοι κάνουν το μπάνιο τους στη συγκεκριμένη ακτή. Δεν είναι όμως λίγοι και οι ταξιδιώτες, αλλά και οι περαστικοί, πεζοί και τροχοφόροι, που διασχίζουν τη συγκεκριμένη τουριστική γειτονιά της πόλης.

Παράπονα για το ίδιο θέμα, επίσης, εξέφρασαν και αρκετοί από τους αθλούμενους, που γυμνάζονται στο εθνικό κέντρο της "Καλαμίτσας", που βρίσκεται στην ίδια περιοχή.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.