Διαμαρτυρία για ποντίκια στην Καβάλα

“Κύριε δήμαρχε, θα μας φάνε τα ποντίκια”, είναι το γραπτό “μήνυμα” κατοίκων της δυτικής Καβάλας, οι οποίοι διαμαρτύρονται με πανό, το οποίο τοποθέτησαν ανάμεσα σε δυο δέντρα σε παρκάκι, που βρίσκεται στην είσοδο – έξοδο της πόλης για Θεσσαλονίκη.

Κάτοικοι διαμαρτύρονται ειδικότερα για την κακή, όπως τονίζουν, κατάσταση από πλευράς καθαριότητας και φροντίδας του δήμου και της υπηρεσίας καθαριότητας, που παρατηρείται στη συγκεκριμένη περιοχή, στην οποία τα νοίκια είναι “αλμυρά”.

Οπως υποστηρίζουν οι ίδιοι, η “Καλαμίτσα” εγκαταλείφθηκε από το δήμο, στον οποίο απευθύνουν έκκληση για άμεσες παρεμβάσεις καθαριότητας, γιατί, όπως λένε εκπρόσωποι των διαμαρτυρόμενων κατοίκων, εκτός από τα ποντίκια, που…”στήνουν χορό”, κάθε μέρα και νύχτα, ο κίνδυνος πυρκαγιάς στα συγκεντρωμένα ξερόχορτα είναι πιθανός, όπως και η μετάδοση ασθενειών.

Η “Καλαμίτσα” τέλος είναι μια από τις πιο τουριστικές περιοχές της Καβάλας η οποία κάθε καλοκαίρι “πνίγεται” από λουόμενους Ελληνες και ξένους, οι οποίοι κάνουν το μπάνιο τους στη συγκεκριμένη ακτή. Δεν είναι όμως λίγοι και οι ταξιδιώτες, αλλά και οι περαστικοί, πεζοί και τροχοφόροι, που διασχίζουν τη συγκεκριμένη τουριστική γειτονιά της πόλης.

Παράπονα για το ίδιο θέμα, επίσης, εξέφρασαν και αρκετοί από τους αθλούμενους, που γυμνάζονται στο εθνικό κέντρο της “Καλαμίτσας”, που βρίσκεται στην ίδια περιοχή.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση