αισθανομαι κενο στο στομαχι | αμυγδαλέλαιο δυσκοιλιοτητα | ισχιι εμβολιο τετανου | τι ειναι λοιμωξη | αντιβηχικα

Εισαγγελική παρέμβαση για την ηχορύπανση στο κέντρο της ΒίσσηΤην παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης κ. Ευάγγελου Ζαχαρή προκάλεσαν οι καταγγελίες για την ηχορύπανση που προκαλεί νυχτερινό κέντρο στη Θεσσαλονίκη. Ο κ. Ζαχαρής παρήγγειλε σήμερα στο διοικητή του Α΄ Α.Τ. ,τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να εξακριβωθεί αν η λειτουργία του κέντρου Θέατρο, όπου αυτές τις μέρες εμφανίζεται η Αννα Βίσση, προκαλεί ηχορύπανση καθώς και αν το κέντρο διασκέδασης διαθέτει άδεια λειτουργίας.

Περαιτέρω, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, ζητά να διερευνηθεί αν έχει τελεστεί το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος από τον δήμαρχο Πυλαίας αναφορικά με την λειτουργία του νυχτερινού κέντρου.

Κάτοικοι του δήμου Πυλαίας και εργαζόμενοι του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το κέντρο, είχαν πραγματοποιήσει συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για την ηχορύπανση που προκαλεί το κέντρο ισχυριζόμενοι ότι είναι πάνω από τα επιτρεπτά όρια.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.