ατυπη πνευμονια συμπτωματα | προγραμματα aqua aerobic | αιτιες που κανω εκτακτες στην καρδιας | αρσενικο | πιεση

Θα γεννήσει με εξωσωματική το παιδί του αδελφού τηςΜια κλινική γονιμότητας που βρίσκεται στο Λονδίνο εξετάζει το ενδεχόμενο να επιτρέψει σε μια Γαλλίδα να αποκτήσει το παιδί του αδελφού της, με εμφύτευση ενός ωαρίου από δότρια που έχει γονιμοποιηθεί με δικό του σπερματοζωάριο.

Η κλινική Bridge Centre επέκρινε τα μέσα ενημέρωσης που μίλησαν για "αιμομιξία", χαρακτηρίζοντας τον όρο "ιατρικά, νομικά και συναισθηματικά εσφαλμένο".

Ο διευθυντής της κλινικής δήλωσε ότι η επέμβαση θα προχωρήσει μόνο εφόσον εμπίπτει στον κώδικα πρακτικής της Υπηρεσίας Ανθρώπινης Γονιμοποίησης και Εμβρυολογίας.

Τον περασμένο Ιούνιο, ένας γάλλος ανακριτής ζήτησε να γίνουν ανακρίσεις για την περίπτωση της 62χρονης Ζανίν, η οποία παραδέχθηκε ότι ο ανάπηρος αδελφός της είναι ο πατέρας του παιδιού της.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.