φλεγμονη μυτης | 3ου βαθμου κολποκοιλιακος αποκλεισμος | γρομπαλακι στα χειλη του αιδιου | κυηση στιγμα

Πιο συχνά ασθενούν οι εργαζόμενοι στην πληροφορικήΟι Σουηδοί που εργάζονται στην τεχνολογία πληροφορικής, η οποία έχει μετά την μεγάλη άνοδο των προηγούμενων χρόνων, πτώση τα δύο τελευταία χρόνια, ασθενούν πολύ πιό συχνά απ΄ότι όλοι οι άλλοι εργαζόμενοι σε διάφορους τομείς, ανακοινώθηκε σήμερα με μελέτη της εταιρείας "Αλεκτα".

Το στρές και η κατάπτωση είναι οι συχνότεροι λόγοι ασθένειας των Σουηδών, που εργάζονται στον τομέα αυτό. Τέλος η έρευνα αναφέρει ότι ο αριθμός των Σουηδών που παίρνουν αναρρωτική άδεια πέραν των 90 ημερών, το τελευταίο 12μηνο έχει αυξηθεί σε σχέση με το αμέσως προηγούμενο, κατά 11%. Η πλειοψηφία των εργαζομένων που ζητούν αναρρωτική άδεια προέρχονται από τον τομέα της τεχνολογίας της πληροφορικής.

Χαρακτηριστικό της έρευνας είναι ότι οι γυναίκες εργαζόμενες και ειδικά αυτές που είναι υψηλόμισθες παρουσιάζουν -πολύ πιό συχνά από τις χαμηλόμισθες- διάφορα προβλήματα υγείας.

Η έρευνα έγινε μετά από μελέτη διαφόρων συμπτωμάτων σε 620 χιλιάδες πολίτες που εργάζονται στον τομέα της πληροφορικής, δηλαδή στο ένα έβδομο του εργατικού δυναμικού της Σουηδίας.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.