μεσογειακη αναιμια | πως τρωγεται η καρυδα | παιδικες ασθενειες | πρωτεινικη διαιτα προγραμμα διατροφης

Ανθρώπινο δυναμικό και πληροφορική οι βάσεις του νέου ΙΚΑΤο ανθρώπινο δυναμικό του ΙΚΑ, σε συνδυασμό με την αξιοποίηση των δυνατοτήτων που προσφέρει η τεχνολογία, μπορεί να οδηγήσουν στη διαμόρφωση των συνθηκών εκείνων που θα καταστήσουν το ΙΚΑ αξιόπλοο και αξιόμαχο στο να ανταποκριθεί στην πρόκληση των νέων καιρών.

Αυτό επεσήμανε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Δημήτρης Ρέππας, σε ομιλία του κατά την διάρκεια των εγκαινίων του υποκαταστήματος του ΙΚΑ στον Κεραμεικό.

Αναφερόμενος στους γιατρούς του ΙΚΑ, ο κ. Ρέππας, ανέφερε ότι στο πλαίσιο του προωθούμενου νομοσχεδίου για την ίδρυση και της αγροτικής -πέραν της εργατικής- Εστίας, αντιμετωπίζεται μία σειρά θεμάτων, όπως και αυτό που αφορά την οικονομική ενίσχυσή τους με ένα ποσό περίπου 60.000 δρχ. Ποσό μικρό για το τεράστιο έργο που προσφέρουν. Ποσό σημαντικό όμως κάτω από την περίσταση στην οποία το αποφασίζουμε και το χορηγούμε με αναδρομική ισχύ από την 1η αυτού του χρόνου.

Τέλος ο κ. υπουργός τόνισε ότι η λειτουργία του ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος αποδίδει ήδη καρπούς. Η συντόμευση της διαδικασίας για την έκδοση των συντάξεων, αποτελεί τη μεγάλη πρόκληση, το μεγάλο στοίχημα για το ΙΚΑ. Μέχρι το τέλος αυτού του χρόνου, θα υπάρξει σαφή βελτίωση στον τομέα αυτό. Είναι κάτι για το οποίο πρέπει να παλέψουμε, να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.