χρυσόστομος γουναρης | πιασιμο μηρων | νοσος κρον | σκορδαλιά θερμίδες

10.000 γιατροί από όλο τον κόσμο για το Βρετανικό ΕΣΥΗ Βρετανική κυβέρνηση πρόκειται να προσλάβει 10.000 γιατρούς απ' όλο τον κόσμο προκειμένου να πραγματοποιήσει τις προεκλογικές εξαγγελίες του περασμένου καλοκαιριού, για την πρόσληψη στο Εθνικό σύστημα υγείας της χώρας 7500 νέων γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων και 2000 γενικών γιατρών.

Η είδηση αυτή, η οποία παρουσιάζεται στη Βρετανική εφημερίδα The Times, αναφέρει ότι πρόκειται να γίνει διαφημιστική καμπάνια τον επόμενο μήνα σε ιατρικά και ανάλογου ενδιαφέροντος περιοδικά σε όλες τις ανεπτυγμένες χώρες.

Η Βρετανία ήδη αντιμετωπίζει προβλήματα έλειψης γιατρών, που εν μέρει οφείλονται στους χιλιάδες γιατρούς από την Ινδία που είχαν προσληφθεί στη δεκαετία του 70 και τώρα αρχίζουν να συνταξιοδοτούνται.

Γιατροί από χώρες της Ευρώπης, της Αυστραλίας, του Καναδά, των ΗΠΑ και της Ασίας θα αποτελέσουν τους κύριους στόχους για την κάλυψη των θέσεων. Από την Ευρώπη, η Ισπανία, η Γερμανία και η Ιταλία είναι οι τρεις βασικές χώρες, από τις οποίες η Βρετανία θα αναζητήσει νέους γιατρούς, μια και αυτές οι τρεις χώρες εκπαιδεύουν πάρα πολλούς νέους γιατρούς, πολύ περισσότερους μάλιστα από αυτούς που χρειάζονται.

Οι νέοι γιατροί που δεν προέρχονται από χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης, θα αξιολογούνται από το γενικό ιατρικό συμβούλιο της χώρας, με γραπτή και προφορική εξέταση καθώς επίσης και με εξέταση στην ξένη γλώσσα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.