ουλιτιδα θεραπεια | το εμβολιο του πνευμονιοκοκκου | Οργανικη διαρροια | υπερπλασια μητρας | ασκιτικό υγρό

Η αποχή από το σεξ, έφερε το νερό στα σπίτιαΑίρεται, πιθανότατα τη Δευτέρα, η απεργία από το σεξ στο χωριό Σιρτκόι κοντά στην επαρχία της Αττάλειας, την οποία είχαν κηρύξει οι γυναίκες εκεί ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την αδιαφορία των συζύγων τους για την έλλειψη παροχής νερού στα σπίτιa τους.

Επί ένα μήνα, οι άνδρες του χωριού έμειναν χωρίς το ερωτικό χάδι των συντρόφων τους, λόγω της δυσαρέσκειάς τους, καθώς έπρεπε οι ίδιες καθημερινά να κουβαλούν νερό από μια πηγή, 12 χιλιόμετρα μακριά από τον τόπο τους.

Η εφημερίδα "Χουριέτ" γράφει ότι ο κυβερνήτης της Αττάλειας υποσχέθηκε ότι θα γίνει η σύνδεση των νοικοκυριών στο Σιρτκόι με το δίκτυο της εταιρίας ύδρευσης έως τον προσεχή Ιούνιο.

Οι χωρικοί, ωστόσο, δεν θα περιμένουν τόσο πολύ για να ξαναγευτούν τη χαρά της ερωτικής επαφής. Τη Δευτέρα, οι γυναίκες έχουν προγραμματίσει να επισκεφτούν τον κυβερνήτη για να τους το ανακοινώσει ο ίδιος και να δεσμευτεί σε αυτές. Τότε θα αναθεωρήσουν τη θέση τους και θα επιστρέψουν στα ... συζυγικά τους καθήκοντα, όπως δήλωσε η 63χρονη διοργανώτρια της απεργιακής κινητοποίησης, Φατμά Σάρι.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.