ουρια | σε ποια τραυματα χορηγειται αντιτετανικος ορος | τι ειναι αρρυθμιες | εγκυμοσυνη και σααυ

Επ' αόριστον αποχή αποφάσισαν οι πανεπιστημιακοί γιατροίΝα συνεχίσουν επ΄ αόριστον την αποχή τους από κάθε κλινική, εκπαιδευτική και ερευνητική δραστηριότητα αποφάσισαν οι πανεπιστημιακοί γιατροί της Αθήνας, ενώ οι συνάδελφοί τους στη Θεσσαλονίκη αποφάσισαν να απέχουν από όλα τους τα καθήκοντα μέχρι και τις 28 Ιουνίου, οπότε και θα πραγματοποιήσουν νέα γενική συνέλευση.

Σε συνέντευξη τύπου που έδωσαν οι εκπρόσωποι των πανεπιστημιακών γιατρών εξέφρασαν εκ νέου την πλήρη αντίθεση τους στις διατάξεις του νέου νόμου για το ΕΣΥ που τους αφορά, καθώς όπως υποστηρίζουν αποδυναμώνουν το έργο τους και θα οδηγήσουν πολλούς συνάδελφούς τους στον ιδιωτικό τομέα.

Οι πανεπιστημιακοί γιατροί, όπως υπογράμμισε η πρόεδρος του ΔΕΠ Ιατρικής Αθήνας κ. Λ. Αστερίου, θέλουν να βοηθήσουν στην αναβάθμιση του ΕΣΥ, αλλά δεν μπορούν να δεχτούν την υποβάθμιση του έργου τους και την καταπάτηση των νόμων που αφορούν την λειτουργία των πανεπιστημίων.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.