πανοραμικη | τα πάντα για το σεχ | ογκοι στον πνευμονα | υποθυρεοειδισμός | μειζων θωρακικος μυς και βηχας

Από το "μη σεξ" του Κλίντον στο ερώτημα αποχή ή προφυλακτικόΑποχή ή προφυλακτικό; Πoιός είναι ο καλύτερος τρόπος να προφυλαχτεί ένας νέος από τον ιό του AIDS; Οταν διλήμματα αυτού του τύπου προκαλούν σφοδρές διαφωνίες, όχι μεταξύ των μελών της προσωρινής κυβέρνησης στο Αφγανιστάν, αλλά ανάμεσα στα μέλη της κυβέρνησης του κ. Τζ. Μπους Τζούνιορ, τότε τα όρια μεταξύ πολιτισμένων και μη χωρών αρχίζουν να συγχέονται.

Δηλώσεις του Υπουργού των Εξωτερικών Colin Powell υπέρ των προφυλακτικών, ως το καλύτερο μέτρο προστασίας των νέων ενάντια στο ιό του AIDS στο τηλεοπτικό δίκτυο MTV, προκάλεσαν την μήνη υπερσυντηρητικών κύκλων οι οποίοι υποστηρίζουν την κυβέρνηση Μπους και θεωρούν ότι παρόμοιες θέσεις αντιτίθενται στην επίσημη γραμμή του Λευκού Οίκου.

Οι ίδιο κύκλοι κάλεσαν μάλιστα τον κ. Powell να επανέλθει στην τάξη και ως πρώην αξιωματικός που είναι, του υπενθύμισαν ότι πρέπει να συντάσσεται με τον αρχηγό του και να διατηρεί τις απόψεις του για τον εαυτό του.

Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα δηλώνοντας ότι ο κ. Powell αναφερόταν αποκλειστικά στους σεξουαλικά ενεργούς νέους! …Δεν ήθελε προφανώς να σκανδαλίσει τους εγκρατείς.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.