θετικο μαντου | tennis elbow θεραπεια | αποιος διαβητης | υποταση | ουρικη αρθριτιδα φυσικοθεραπεια

Εφερε στον κόσμο επτάδυμαΕπτάδυμα--πέντε αγόρια και δύο κορίτσια--γεννήθηκαν αργά το βράδυ της περασμένης Πέμπτης 12/7 στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Τζορτζτάουν της Ουάσινγκτον, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε από το νοσοκομείο. Η μητέρα τους που βρισκόταν στην 28η εβδομάδα της κύησης δεν θέλησε προς το παρόν να γίνουν γνωστά τα στοιχεία της.

Τα επτάδυμα γεννήθηκαν με καισαρική τομή, με διαφορά τριών λεπτών το ένα από το άλλο και μεταφέρθηκαν αμέσως στη μονάδα προώρων. Περισσότεροι από είκοσι γιατροί και νοσοκόμες βοήθησαν στη γέννηση των επτάδυμων.

Είναι η τρίτη φορά, τα τελευταία χρόνια, που επτάδυμα γεννιούνται ζωντανά. Το 1998 είχαν γεννηθεί επτάδυμα στη Σαουδική Αραβία και την προηγούμενη χρονιά στην Αϊόβα.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.