ωτιτιδα aypnia | ενταξη γυμναστικης στη ζωη | cmv igg θετικο τι σημαινει | φραξιμο αεραγωγων

Αποχή των πανεπιστημιακών γιατρώνΑποχή απ΄ όλες τις δραστηριότητες τους, από την Δευτέρα 11/6 και για όλη την επόμενη βδομάδα, αποφάσισαν οι πανεπιστημιακοί γιατροί της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης μετά από σχετικές αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων των Συλλόγων ΔΕΠ των Ιατρικών σχολών.

Οι Πανεπιστημιακοί γιατροί απεργούν ζητώντας, καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης των φοιτητών και ανθρώπινες συνθήκες νοσηλείας των Ελλήνων πολιτών. Ζητούν επίσης, «την δημιουργία πραγματικά, πανεπιστημιακών-αυτοδιοικούμενων νοσοκομείων στα οποία θα διασφαλίζεται η πανεπιστημιακή ιεραρχία και θα εμποδίζεται κάθε προσπάθεια ποδηγέτησής της".

Κατά την διάρκεια της αποχής η κάλυψη των αναγκών των νοσηλευομένων ασθενών θα αντιμετωπίζεται με προσωπικό ασφαλείας. Ανάλογο προσωπικό ασφαλείας θα καλύπτει και τις ανάγκες των γενικών εφημεριών.

Την Παρασκευή 15 Ιουνίου, σε νέες Γενικές Συνελεύσεις, θα αποφασιστεί η περαιτέρω πορεία των μελών των Συλλόγων.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.