ρευματικος πυρετός | ξηρό φατνιο | προλακτινη | ραιβοκρανο αιτια | γιν γιανγκ | ηωσινοφιλα | φτερουγισματα καρδιασ

Περιπολίες του Λιμενικού για πρόληψη πνιγμώνΣήμα σε όλες τις λιμενικές αρχές της χώρας απέστειλε ο αρχηγός του Λιμενικού αντιναύαρχος Ανδρέας Συρίγος, ζητώντας την αύξηση των περιπολιών σε παραλίες και οργανωμένες πλάζ όπως και τον έλεγχο τους για την ύπαρξη ναυαγοσώστη και την τήρηση των όρων υγιεινής και ασφάλειας που προβλέπονται.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τους πρώτους εφτά μήνες του 2001 πνίγηκαν στη χώρα μας 150 άτομα, ενώ το 2000 είχαμε συνολικά 310 νεκρούς. Τα τελευταία περιστατικά θορύβησαν εκτός από τους πολίτες και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, ενώ το Λιμενικό θα μοιράζει ειδικό ενημερωτικό ένθετο προς τους λουόμενους κατά τη διάρκεια των περιπολιών του.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.