κακωση στο μηνισκο | γιαουρτι με αντιβιωση | πατσας ποδι μοσχαρι θερμιδες | εγκολπωματα | αιμαγγειωμα συκωτι

Περισσότερη βιταμίνη C χρειάζονται οι γυναίκεςΑύξηση της βιταμίνης C που χρειάζονται οι γυναίκες καθημερινά αναφέρεται σε έρευνα, που τα αποτελέσματα της δημοσιεύθηκαν στο περιοδικό Food and Nutrition Board. H μέχρι τώρα συνιστώμενη δοσολογία που ήταν 75 mg, στηριζόταν σε έρευνες που είχαν γίνει σε άνδρες.

Η νέα προτεινόμενη δοσολογία αυξάνεται σε 90 mg, με βάση τα νέα δεδομένα από την έρευνα που έγινε από το National Institutes of Health, Bethesda, Maryland. Στην έρευνα συμμετείχαν εθελοντικά, 15 υγιείς γυναίκες, που δεν κάπνιζαν, δεν έπιναν αλκοολούχα ποτά, ούτε έπαιρναν φάρμακα.

Οι εθελόντριες παρέμειναν εσώκλειστες σε νοσοκομείο για 6 μήνες και δέχονταν συμπλήρωμα διατροφής που περιείχε βιταμίνη C από 30 mg έως 2.500 mg. Συγκρίνοντας τα επίπεδα της βιταμίνης στο αίμα με το ιδεώδες ποσοστό, οι ειδικοί κατέλεξαν πως η συνιστώμενη δοσολογία πρέπει να ανέβει στα 90 mg.

Για να επιτύχει κανείς την πρόσληψη αυτής της δοσολογίας δεν έχει παρά να εμπλουτίσει το διαιτολόγιο του με εσπεριδοειδή, πατάτες, φράουλες, μπρόκολο και πράσινα λαχανικά.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.