διατροφη για συμφυσεις κ εκκολπωματα | ταχύτητα καθίζησης ερυθρών φυσιολογικές τιμές

Σύστημα τηλεϊατρικής σε δύο αγροτικά ιατρεία της ΘάσουΜε το Καρδιολογικό Κέντρο Αθηνών, συνδέονται τα αγροτικά ιατρεία της Παναγίας και του Θεολόγου Θάσου. Η σύνδεση γίνεται με ειδικά μηχανήματα που εγκαταστάθηκαν στα δύο αυτά ιατρεία. Ο δήμος Θάσου θέλοντας να συμβάλλει στο πρόβλημα απομόνωσης που αντιμετωπίζει το νησί, ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες με δυσμενείς επιπτώσεις - πολλές φορές σε ό,τι αφορά τα σοβαρά και επείγοντα περιστατικά, προχώρησε στην αγορά μηχανημάτων και στη σύνδεση δύο ιατρείων (Παναγίας και Θεολόγου) με το σύστημα Τηλεϊατρικής.

Με τη δικτύωση αυτή, θα μπορούν οι αγροτικοί γιατροί να στέλνουν απευθείας καρδιογραφήματα ασθενών στο Καρδιολογικό Κέντρο Αθηνών και παράλληλα να δέχονται από ειδικευμένες γιατρούς, συμβουλές για αντιμετώπιση του κάθε περιστατικού.

Να σημειωθεί ότι μέσω των ιατρείων αυτών, εκτός από τους κατοίκους των δύο κοινοτήτων, θα μπορούν να εξυπηρετούνται και άλλοι κάτοικοι της Θάσου με καρδιολογικά προβλήματα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.