σημειο ψοιτη | αφθες φωτογραφιες | επιτρεπεται το αυγο πριν απο βαριουχο υποκλισμο | σκωληκοειδίτιδα

ΙΑΣΩ: Αύξηση κερδών για το πρώτο εξάμηνο του 2001Αύξηση κατά 8% παρουσίασαν τα προ-φόρων κέρδη του μαιευτικού, γυναικολογικού, χειρουργικού, διαγνωστικού, θεραπευτικού και ερευνητικού κέντρου Ιασώ ΑΕ, συγκριτικά με το περσινό εξάμηνο καθώς ανήλθαν στο ποσό των 2,950 δισ. δρχ. (2,731 δισ. δρχ. πέρσι). Ο κύκλος εργασιών για το πρώτο εξάμηνο του 2001 ανήλθε στο ποσό των 9,242 δισ. δρχ σημειώνοντας αύξηση 5,66%.

Η νέα διοίκηση, που εκλέχτηκε στις 21 Ιουλίου από τη γενική συνέλευση, θα συνεχίσει, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, την αναπτυξιακή πορεία του Ιασώ υλοποιώντας το επενδυτικό πρόγραμμα του ομίλου ύψους 100 δισ. δρχ.

Στο πλαίσιο του πενταετούς αυτού επενδυτικού προγράμματος που υλοποιεί ο όμιλος, ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι επεκτάσεις στο Ιασώ, ο εκσυγχρονισμός και η επέκταση του Ηρα, η δημιουργία παιδιατρικής κλινικής και οι ενέργειες για την ανέγερση του Ιασώ Μακεδονίας σε ιδιόκτητο οικόπεδο 68 στρεμμάτων στη Θέρμη Θεσσαλονίκης δυναμικότητας 360 κλινών.

Παράλληλα ιδρύθηκαν δύο νέες θυγατρικές εταιρίες, οι οποίες πρόκειται να υλοποιήσουν ισάριθμες νέες δραστηριότητες όπως κλινική στα νότια προάστια της Αττικής και κέντρο αποκατάστασης, ενώ ο όμιλος πρόκειται άμεσα να δραστηριοποιηθεί στον χώρο της αισθητικής ιατρικής.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.