υποταγη γυναικας | νοσος του κρον θεραπεια | παθησεις του εντερου | οριακη προσωπικοτητα | μολυνση μυτη

Το πρώτο τεστ γονιμότητας για το σπίτιΤο πρώτο φορητό τεστ γονιμότητας που θα μετρά τα επίπεδα ορμονών στις γυναίκες και την ποιότητα του σπέρματος στους άντρες, αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες στις αρχές της επόμενης χρονιάς από την από την εταιρία Genosis, που ειδικεύεται στη διάγνωση και θεραπεία προβλημάτων γονιμότητας.

Το διπλό αυτό τεστ θα μπορεί να κάνει ο καθένας στο σπίτι του και η τιμή πώλησής του δεν έχει ακόμα καθοριστεί.

Οι γυναίκες θα μπορούν να μετρούν μέσα σε δέκα λεπτά, με ένα μόνο δείγμα ούρων, το επίπεδο ωοθυλακίνης, ορμόνης που δείχνει τον αριθμό ωαρίων στις ωοθήκες τους. Αν το επίπεδο της ορμόνης είναι αυξημένο σημαίνει ότι η γονιμότητα είναι μειωμένη.

Οι άντρες με μια μικρή ποσότητα σπέρματος μέσα σε μισή ώρα θα γνωρίζουν την ποιότητα και κινητικότητα των σπερματοζωαρίων τους.

Δοκιμές που έγιναν σε 170 άντρες και 243 γυναίκες έδειξαν ότι το τεστ είναι κατά 95% ακριβές. Σύμφωνα με τον Δρ Μπάρατ, ειδικό σε θέματα γονιμότητας από το πανεπιστήμιο του Μπέρμινγκχαμ θα μπορεί να εντοπίζει τις περισσότερες μορφές ανδρικών προβλημάτων γονιμότητας.

Ο ίδιος διευκρίνισε πως ένα στα έξι ζευγάρια αντιμετωπίζει προβλήματα γονιμότητας και επισήμανε πως όσο οι γυναίκες μεγαλώνουν η γονιμότητά τους πέφτει κατακόρυφα. Συγκεκριμένα από τα 30 έως τα 38 τους χρόνια μειώνεται κατά 50%.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.