κολπικη πλυση με ξυδι αλλοιωση κυτταρων | kivernitikos kai kentrikos mesimvrinos

Και το μπάρμπεκιου ύποπτο για πρόκληση καρκίνουΗ παραδοσιακή καλοψημένη μπριζόλα στά κάρβουνα ήλθε να προστεθεί στη μακριά λίστα των φαγητών που μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο, σύμφωνα με Αμερικανούς επιστήμονες, οι οποίοι προσέθεσαν και τις καλοψημένες μπριζόλες στη λίστα με τα τσιγάρα, τον άσβεστο, το DDT και άλλα τοξικά προϊόντα, που μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο.

Την άποψη και τις ανησυχίες των Αμερικανών συμμερίζονται και οι Αυστραλοί επιστήμονες και ερευνητές σε θέματα καρκίνου, οι οποίοι τόνισαν ότι οι καλοψημένες μπριζόλες μπορούν να μας "σκοτώσουν", προσθέτοντας, ότι καλό θα είναι να μη χρησιμοποιούμε το μπάρμπεκιου περισσότερο από μια φορά την εβδομάδα.

Οι επικίνδυνες ουσίες που αναπτύσσονται στο ψήσιμο στα κάρβουνα, προέρχονται από το λίπος, το οποίο λιώνει και καίγεται πάνω στα κάρβουνα.

Αναφερόμενος στο θέμα, ο διευθυντής του Αντικαρκινικού Ινστιτούτου Βικτωρίας, κ. Ρομπ Μπάρτον, είπε ότι είναι πλέον γνωστό, ότι το καμένο κρέας περιέχει καρκινογόνες ουσίες και καλό για την υγεία μας θα είναι όσο μπορούμε να το αποφεύγουμε.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.