συκωτι σκυλου | ασθενειες γατας | κεραμοπουλος | καρκινος στη μυτη | υπερπασια ενδομητριου | ιογενη λοιμωξη

Απαγορεύουν την ανθρώπινη κλωνοποίηση οι ΗΠΑΠροσχέδιο νόμου για την απαγόρευση κάθε είδους ανθρώπινης κλωνοποίησης ενέκρινε χθες η επιτροπή νομικών υποθέσεων της Αμερικανικής Βουλής των Αντιπροσώπων. Σύμφωνα με το κείμενο του νομοσχεδίου που κατατέθηκε από το ρεπουμπλικανό βουλευτή Ντέιβ Γουέλντον και το δημοκρατικό Μπάρτ Στούπακ, προβλέπεται πρόστιμο ενός εκατ. δολαρίων και/ή ποινή φυλάκισης δέκα ετών για τους παραβάτες του νόμου.

'Το άνοιγμα της πόρτας στην ανθρώπινη κλωνοποίηση, ακόμη κι αν αυτή πραγματοποιείται με καλές προθέσεις, θα οδηγήσει αναπόφευκτα σε πειράματα σε έμβρυα', τόνισε ο πρόεδρος της επιτροπής Τζέιμς Σενσενμπρένερ.

Η κυβέρνηση του προέδρου Τζορτζ Μπους είναι ολότελα αντίθετη στην ανθρώπινη κλωνοποίηση και στη χρήση των εμβρύων για θεραπευτικούς σκοπούς.

Η απαγόρευση της ανθρώπινης κλωνοποίησης ήδη έχει εγκριθεί σε τέσσερις Αμερικανικές Πολιτείες, όμως μπορεί να επεκταθεί και στο σύνολο των ΗΠΑ εάν η Βουλή των Αντιπροσώπων υιοθετήσει το νομοσχέδιο.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.