συριγγιο | τι ειναι η θερμοθερσπεισ | μουσταλευριά θερμίδες | πυρετος σε νεογνο | ποσο κραταει το αντιτετανικο

Υπ. Γεωργίας: Δε θα εξοντωθούν τα αδέσποτα σκυλιά λόγω της ΟλυμπιάδαςΚατηγορηματικά διέψευσε τις φήμες ότι υπάρχει σχέδιο εξόντωσης των αδέσποτων σκυλιών ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, ο Υπουργός Γεωργίας κ. Γιώργος Ανωμερίτης, απαντώντας έτσι σε δηλώσεις του προέδρου της Διεθνούς Φιλανθρωπικής - Φιλοζωικής Οργάνωσης κ. Νιλ Τρεντ.

Ο κ. Γ. Ανωμερίτης τόνισε ότι, αντιθέτως, το Υπουργείο Γεωργίας προετοιμάζει σχέδιο νόμου για τον Ζωϊκό Πολιτισμό, το οποίο θα κατατεθεί το φθινόπωρο στη Βουλή και του οποίου οι διατάξεις θα προστατεύουν και δε θα εξοντώνουν τα ζώα.

Όπως επίσης δήλωσε ο αρμόδιος Υφυπουργός κ. Φ. Χατζημιχάλης, το Υπουργείο Γεωργίας όχι μόνο φόλες δε μοιράζει, αλλά αντιθέτως το έτος 2000 διέθεσε 500 εκατ. δρχ. για ίδρυση και περίθαλψη των αδέσποτων και τον εκσυγχρονισμό κυνοκομείων, πρόγραμμα το οποίο συνεχίζεται και το 2001.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.