Aσυνείδητοι ‘σπέρνουν’ το θάνατο σε δεκάδες σκυλιά στις Σέρρες

Δεκάδες σκυλιά έχουν βρει τραγικό θάνατο τις τελευταίες ημέρες στο δήμο Σιδηροκάστρου Σερρών. Ασυνείδητοι σκορπούν στους δρόμους της πόλης κόκαλα και μικρά κομμάτια κρέατος, εμποτισμένα με δηλητήριο, με αποτέλεσμα περισσότερα από 50 σκυλιά να έχουν βρει αργό και βασανιστικό θάνατο. Μετά την πράξη τους οι άγνωστοι δράστες πετούν τα νεκρά ζώα σε κάδους απορριμμάτων, σκεπάζοντάς τα με σκουπίδια. Παιδιά αλλά και μεγαλύτεροι κάτοικοι του Σιδηροκάστρου, που αντιμετωπίζουν τις μέρες αυτές την φρικιαστική εικόνα των δηλητηριασμένων τετράποδων, κατέφυγαν στο δήμο Σιδηροκάστρου ζητώντας τον εντοπισμό και σύλληψη των δραστών.

Αρκετοί που βρήκαν τα σκυλιά τους δηλητηριασμένα απείλησαν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους, ενώ κάτοικοι της πόλης θέλοντας να εκφράσουν την αγανάκτηση και τον αποτροπιασμό τους για το φρικτό αυτό έγκλημα, μετέφεραν ένα νεκρό κυνηγόσκυλο στο Αστυνομικό Τμήμα του Σιδηροκάστρου, καταθέτοντας πέντε από αυτούς μήνυση κατά αγνώστων .

Σημειωτέον ότι μόλις πριν μια βδομάδα, έξω από το κλειστό γυμναστήριο του Σιδηροκάστρου Σερρών, ασυνείδητοι είχαν δηλητηριάσει 35 σκυλιά και μικροί μαθητές που πήγαν στο γυμναστήριο, τα παρακολουθούσαν να αργοπεθαίνουν. Τέλος, οι ακρίτες κάτοικοι του Σιδηροκάστρου απειλούν να προβούν σε δυναμικές κινητοποιήσεις, εάν η Αστυνομία δε συλλάβει το δράστη ή τους δράστες που θανατώνουν τα άδολα τετράποδα.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση