αέρια αίματος | μικροβιακη λοιμωξη σε παιδια | θρομβωση μεσεντεριου | εγκλωβισμενα αερια στο εντερο

Aσυνείδητοι 'σπέρνουν' το θάνατο σε δεκάδες σκυλιά στις ΣέρρεςΔεκάδες σκυλιά έχουν βρει τραγικό θάνατο τις τελευταίες ημέρες στο δήμο Σιδηροκάστρου Σερρών. Ασυνείδητοι σκορπούν στους δρόμους της πόλης κόκαλα και μικρά κομμάτια κρέατος, εμποτισμένα με δηλητήριο, με αποτέλεσμα περισσότερα από 50 σκυλιά να έχουν βρει αργό και βασανιστικό θάνατο. Μετά την πράξη τους οι άγνωστοι δράστες πετούν τα νεκρά ζώα σε κάδους απορριμμάτων, σκεπάζοντάς τα με σκουπίδια. Παιδιά αλλά και μεγαλύτεροι κάτοικοι του Σιδηροκάστρου, που αντιμετωπίζουν τις μέρες αυτές την φρικιαστική εικόνα των δηλητηριασμένων τετράποδων, κατέφυγαν στο δήμο Σιδηροκάστρου ζητώντας τον εντοπισμό και σύλληψη των δραστών.

Αρκετοί που βρήκαν τα σκυλιά τους δηλητηριασμένα απείλησαν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους, ενώ κάτοικοι της πόλης θέλοντας να εκφράσουν την αγανάκτηση και τον αποτροπιασμό τους για το φρικτό αυτό έγκλημα, μετέφεραν ένα νεκρό κυνηγόσκυλο στο Αστυνομικό Τμήμα του Σιδηροκάστρου, καταθέτοντας πέντε από αυτούς μήνυση κατά αγνώστων .

Σημειωτέον ότι μόλις πριν μια βδομάδα, έξω από το κλειστό γυμναστήριο του Σιδηροκάστρου Σερρών, ασυνείδητοι είχαν δηλητηριάσει 35 σκυλιά και μικροί μαθητές που πήγαν στο γυμναστήριο, τα παρακολουθούσαν να αργοπεθαίνουν. Τέλος, οι ακρίτες κάτοικοι του Σιδηροκάστρου απειλούν να προβούν σε δυναμικές κινητοποιήσεις, εάν η Αστυνομία δε συλλάβει το δράστη ή τους δράστες που θανατώνουν τα άδολα τετράποδα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.