πνευμονία | γαστροκνήμιος μυς | πονος στον πλευρικο χονδρο

ΙΚΑ: Διάλογος με απεργία εκτός Αθήνας ΠειραιάΜε κλειστά τα ιατρεία του ΙΚΑ σε όλη την χώρα, εκτός Αθηνών και Πειραιά, προσέρχονται αύριο Παρασκευή στο διάλογο οι γιατροί του ΙΚΑ με τους υπουργούς Εργασίας - Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Γιαννίτση και Υγείας - Πρόνοιας κ. Παπαδόπουλο, μετά την αποτυχία της εύρεσης λύσης από τη διαιτησία της Τετάρτης.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία των γιατρών του ΙΚΑ (ΠΟΣΕΥΠΙΚΑ) προσέρχεται στο διάλογο θεωρώντας ότι τόσο η Διοίκηση του ΙΚΑ, όσο και η πολιτική των συγκεκριμένων υπουργείων παραμένουν στην αρχική αδιάλλακτη θέση τους, ενώ διαφαίνεται διαφοροποίηση των συλλόγων Αθήνας και Πειραιά οι οποίοι αν και δε διαχωρίζουν τη θέση τους επί της ουσίας, αποφάσισαν την αναστολή των απεργιών κατά τη διάρκεια του διαλόγου, αφήνοντας ανοικτή την πιθανότητα να ξεκινήσουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις από την ερχόμενη Δευτέρα, εάν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα τους.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.