διατροφη φοιτητων | γυμναστικη για εφηβους | αλλεργική κνιδωση μετα απο μετάγγιση

Αναστολή των κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι γιατροί του ΙΚΑΑνέστειλαν οι γιατροί του ΙΚΑ Αθήνας και Πειραιά τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις που είχαν προγραμματίσει για την ερχόμενη εβδομάδα, μετά τη συνάντησή τους με το διοικητή του Ιδρύματος Μιλτιάδη Νεκτάριο ενώπιον του Οργανισμού Μεσολάβησης και Διαιτησίας (ΟΜΕΔ).

Η εξέλιξη αυτή ανοίγει το δρόμο για διευθέτηση των αιτημάτων των γιατρών του ΙΚΑ κατά την κρίσιμη συνάντηση της ερχόμενης Παρασκευής με τον υπουργό Υγείας κ. Αλέκο Παπαδόπουλο και τον υπουργό Εργασίας κ. Τάσο Γιαννίτση.

Στη σημερινή προσφυγή στον ΟΜΕΔ επικράτησε κλίμα "αμοιβαίων υποχωρήσεων" όπου η διοίκηση του ΙΚΑ απέσυρε τις απειλές διώξεων των απεργών γιατρών του Ιδρύματος στην Αθήνα και τον Πειραιά, ενώ ο Σύλλογος των Γιατρών δεσμεύτηκε ότι δεν θα προχωρήσει σε προειδοποιητικές απεργίες την ερχόμενη Πέμπτη και Παρασκευή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ερχόμενη Δευτέρα προσφεύγει στον ΟΜΕΔ και ο Πανελλήνιος Σύλλογος των Γιατρών του ΙΚΑ και αναμένεται η ίδια διευθέτηση να πραγματοποιηθεί και σε πανελλαδικό επίπεδο.

Πληροφορίες από κύκλους του υπουργείου Εργασίας αναφέρουν ότι την ερχόμενη Παρασκευή κατά τη συνάντηση των γιατρών με τους υπουργούς Υγείας και Εργασίας η κυβέρνηση θα προσέλθει με θετική στάση απέναντι στα αιτήματα των γιατρών που αναμένεται να δώσει οριστική λύση στο κύριο ζήτημα που τους απασχολεί και είναι το εργασιακό καθεστώς των συμβασιούχων γιατρών.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.